[email]

Sponsors

De imposante bedrijfshal van Paul Meijering Stainless Steel in Zaltbommel

Paul Meijering Stainless Steel

Sinds 22 februari 2015 is Paul Meijering Stainless Steel een trotse sponsor van het Nederlands basketballteam en blij dat na 25 jaar Oranje weer meespeelt op Europees niveau.

Meespelen op Europees niveau: een mooie overeenkomst tussen Paul Meijering en Oranje. Niet de grootste willen zijn, wel de beste (roestvast staal leverancier) van Europa. Een positie waarvoor je continue hard moet werken zowel in de sport als in het bedrijfsleven.

Kwaliteit, gedrevenheid, flexibiliteit en het blijven inspringen op de behoeften van onze klanten maken Paul Meijering Stainless Steel tot een uniek bedrijf. Veel van deze eigenschappen komen in de top van het Nederlandse basketball ook naar voren.

En natuurlijk, niet te vergeten: de passie voor de sport.

Paul Meijering gaat voor een succesvolle kwalificatiereeks, vol spannende en enerverende momenten en wenst het Nederlandse Mannen Team heel veel succes.

Meer weten over ons? www.paulmeijering.nl

Spalding

Spalding, True to the game !

Spalding heeft als geen ander een rijke geschiedenis in de basketballsport. Zo werd de eerste basketbal door Spalding geproduceerd in 1894!

Door de jaren heen bleef Spalding dankzij talrijke innovaties en een uitmuntende kwaliteit de onbetwistbare nr 1 in het basketball. Het is niet toevallig dat Spalding reeds meer dan 30 jaar de officiële bal van de NBA is.

Door de jaren heen werden kledij- en basketballborden aan het gamma toegevoegd; alle NBA-wedstrijden worden vandaag op Spalding borden gespeeld!

Spalding is ook bijzonder trots om als kledij- en ballensponsor zijn steentje bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het Nederlandse nationale mannenteam en is bovendien de officiële bal van de Dutch Basketball League.

Voor alle info: www.spalding.com en info@buvasport.com

Partners

 • Nederlandse Basketball Bond

  De Nederlandse Basketball Bond zetelt in Nieuwegein. Vanuit het Huis van de Sport is de NBB – volgens de meest recente ledentalrapportage van NOC*NSF – de overkoepelende organisatie voor 356 verenigingen en 52.347 leden.

  De Stichting NMT is begin 2015 met de Nederlandse Basketball Bond een samenwerkingsverband aangegaan. Vanuit die samenwerking zal de Stichting NMT voor een periode van vijf jaar vrijwel alle zaken rond de Orange Lions regelen en faciliteren. De NBB blijft daarbij optreden als de aanspreekpartner voor FIBA Europe.

  Voorzitter Francisca Ravestein keek in januari 2015 bij het aangaan van het samenwerkingsverband vooral naar de toekomst:  “Wij zijn blij met de samenwerking met de stichting NMT en hebben er alle vertrouwen in dat we hiermee een goede basis leggen om het mannen basketball goed te organiseren en sterk te laten presteren.”

  Ga hier naar de website van de Nederlandse Basketball Bond.

 • Federatie Eredivisie Basketballclubs

  De campagnes van de Orange Lions in 2013 en 2014 konden worden gedraaid dankzij de inspanningen van de Federatie van Eredivisie Basketballclubs (FEB). De FEB bekostigde samen met een aantal sponsors het programma van het Nederlands team. In het samenwerkingsverband waarvan ook de NBB deel uitmaakt, werkt de Stichting NMT nauw samen met de FEB.

  De FEB voert de regie over de eredivisie bij de mannen. Die competitie heet sinds 2010 Dutch Basketball League (DBL). De DBL is uiteraard een belangrijke bron voor de Orange Lions.

  De voorzitter van Zorg en Zekerheid Leiden, Marcel Verburg, treedt op als interim voorzitter van de FEB. De eendrachtige samenwerking tussen de clubs in de DBL sluit naadloos aan bij de filosofie die de Stichting NMT voorstaat. De plannen rond de Orange Lions zijn immers sterk gebaseerd op eensgezinde en daadkrachtige samenwerking.

  Beide organisaties kunnen daarbij putten uit hetzelfde reservoir van kwaliteit. Want de DBL en de Orange Lions leveren niet alleen prestaties binnen de lijnen, de verzameling van ex-internationals en ex-eredivisiespelers heeft een ongekende potentie.

  Ga hier naar de website van de Dutch Basketball League.

 • PhysioLab: Your Goal, Our Mission.  

  Fysio- en manuele therapie, sportdietetiek, sportpsychologie, podotherapie en personal training komen samen onder één dak in de Czaar Peterstraat in Amsterdam.  Vanuit deze multidisciplinaire praktijk werkt het jonge, dynamische team van PhysioLab op nationaal en internationaal niveau, met recreatieve patiënten en absolute topsporters.

  Van langdurige revalidatie tot het optimaliseren van gezondheid en performance; bij PhysioLab wordt het doell van de cliënt de missie van de praktijk. Werkend volgens de best wetenschappelijke onderbouwing, maar met een persoonlijke benadering. Voor de (top-)sporter staat er een heel team van specialisten klaar, zowel intern als extern staat PhysioLab voor kwaliteit en optimale samenwerking. Zo wordt er getest en gemeten om te bepalen welke benodigdheden van welke disciplines  ingezet kunnen worden voor het hoogst haalbare resultaat. Topsporters worden individueel en als heel team begeleid door PhysioLab om blessures te verhelpen, te voorkomen en prestaties te verbeteren. Het team van PhysioLab blijft gedurende de gehele carrière van een topsporter betrokken bij de persoonlijke en team-gerelateerde doelstellingen en de ontwikkelingen van de cliënt.

  Deze zomer ondersteunt PhysioLab het Nederlands Basketball Team om een zo goed mogelijk resultaat op Euro Basket neer te zetten. PhysioLab reist samen met de Orange Lions tijdens de voorbereiding door verschillende landen in Europa om overal haar diensten te kunnen bieden en de mannen klaar te stomen voor Euro Basket!

  Ga hier naar de Facebook pagina van PhysioLab.

 • Freezlab

  Freezlab – reset je lichaam in 3 minuten met cryotherapie

  Cryotherapie: wat is dat? In het kort: het lichaam blootstellen aan extreme kou. Uit studie en onderzoek weten we dat kou ons immuunsysteem versterkt. Hetzelfde idee vind je in de sauna: in het dompelbad. Cryotherapie werkt net zo. Maar dan op een moderne, efficiënte manier. Na 3 minuten stap je herboren uit de cabine. Vitaler, sterker en vrolijker.

  Voel je beter en sterker
  Cryotherapie is niet de zoveelste therapie die het welzijn moet bevorderen. Het is een revolutionaire behandeling waar veel mensen bij gebaat zijn. Zij voelen zich beter en/of hebben minder last van bepaalde medische aandoeningen. Met cryotherapie kun je op een aangename manier (ja, óók bij -110 ˚C!) je lichaam een update te geven om jezelf beter te voelen en sterker te maken.

  Cryotherapie ondersteunt herstel en genezing
  Cryotherapie wordt in veel landen al veelvuldig toegepast als onderdeel van een reeks behandelingen ter ondersteuning van herstel en genezing. De blootstelling aan extreme kou veroorzaakt een reactie in het lichaam die kan helpen om ontstekingen en pijn tegen te gaan. Een groot voordeel van de behandeling is dat het kort, intensief en pijnloos is. Bovendien zijn er geen bijwerkingen.

  Je vindt ons in het Olympisch Stadion

  De eerste WBC (Whole Body Cryo) cabine van Nederland vind je in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Een plek met met veel historie, waar sport en welzijn centraal staan.

  Wat doet cryotherapie met mijn lijf?

  • Activeert het immuunsysteem
  • Stimuleert de doorbloeding
  • vermindert pijn
  • Bestrijdt depressie door vrijgekomen endorfine en serotonine
  • Vermindert jeuk
  • Vermindert spasmen
  • Versnelt het herstel na een operatie
  • Doodt virussen in het bloed
  • werkt ontgiftend
  • herstelt de hormoonbalans
  • geeft een energieboost
  • stimuleert de aanmaak van collageen
 • De Talentenacademie

  De Talentenacademie weet als geen ander hoe het er in de sportwereld aan toe gaat. Met onze jarenlange ervaring als prestatiecoaches spreken wij naast mensen uit het bedrijfsleven en de entertainment,  met veel verschillende topsporters en professionele sportclubs. Teamsessies, individuele coachings, overlegmomenten met trainers en directie/bestuur, allemaal om ervoor te zorgen dat de prestaties van het betreffende team of de club verbeterd wordt.

  Onze thuisbasis is Maaspoort Sports & Events, waar ook de Bossche profclub New Heroes Den Bosch gevestigd is. Het basketbal is ons dus zeker niet vreemd! De afgelopen jaren hebben wij veel met hen samen gewerkt zowel bij de jeugd als de selectie.

  Dit seizoen gaan wij met het Nederlands Basketball Team aan de slag met als doelstelling de gewenste kwalificatie voor Eurobasket 2017. Middels de Persoonlijke Identiteit Test, die wij regelmatig inzetten binnen het bedrijfsleven, de entertainment en de topsport, leveren wij een bijdrage aan de zelfkennis van de spelers bij presteren onder druk. Hiernaast krijgt het team inzicht in elkaars kwaliteiten.

  Go Orange Lions!!

  Meer informatie over ons is te vinden op: talentenacademie.nl, Facebook en LinkedIn

Suppliers

Autohaag Zeeuw

Als trotse shirtsponsor van Rotterdam Basketball ondersteunt Kia Autohaag Zeeuw graag de Orange Lions. Autohaag Zeeuw is een belangrijke Kia-dealer en is gevestigd in Rotterdam, Schiedam, Den Haag, Voorburg, Zoetermeer en Leiderdorp.

Autohaag Zeeuw levert natuurlijk een brede reeks van Kia-modellen, waarin ruimte, kwaliteit en design van groot belang zijn. Tevens kunt u in professionele werkplaatsen terecht voor onderhoud en reparatie. Met veel plezier ondersteunt Autohaag Zeeuw topsport, immers dat wordt door deze dealergroep zelf ook gerealiseerd. In 2015 is Kia Autohaag Zeeuw uitgeroepen tot “beste Kia dealer ter wereld”, een prestatie om trots op te zijn.

Naast Kia, heeft Autohaag Zeeuw ook dealerschappen van de merken Renault, Dacia en Ford, allen gelegen in de provincie Zuid-Holland.

Meer informatie kunt u vinden op: www.autohaagzeeuw.nl, uiteraard bent u ook altijd van harte welkom in één van onze showrooms!

Kia Motors

Kia is één van de meest succesvolle merken in Nederland. Het verkoopsucces van Kia Motors Nederland begon in 2010 met de introductie van de Kia Sportage. De succesvolle lijn werd in het daaropvolgende jaren, met de introductie van de Kia Picanto en Kia Rio, doorgetrokken.

Kia heeft een primeur: de eerste hybride crossover. De Kia Niro is een hybride die – door de rijbeleving en het uiterlijk – meer doet denken aan een sportieve hatchback dan aan een hybride. Hij combineert sterke prestaties met een opvallend ‘on-hybride’ design, zuinigheid en ruimte. De Niro zit boordevol met de nieuwste technologie op het gebied van veiligheid en comfort.

Naast het uiterst fraaie design onderscheidt Kia zich door op alle modellen een unieke 7 jaar garantie te geven. Dat doet geen enkel ander merk Kia na!

Op het gebied van topsportmarketing is Kia bijzonder actief. Het WK-voetbal, schaatsen, tennis, maar zeker ook basketball. Al jarenlang is Kia veelvuldig te zien in de NBA. Vandaar dat Kia Motors Nederland het NMT graag ondersteunt en mobiel maakt. Om tot een topprestatie te komen, dient de voorbereiding top te zijn. Daar hoort natuurlijk een bijzonder mooie Kia bij!

Kijk voor verdere informatie op: www.kia.com

Businessnieuws