[email]

Bleeker, Bouwknecht en Van Vliet mee naar Polen, Kraag bij eerste training

17/08/2019

Kevin Bleeker, Maarten Bouwknecht en Boy van Vliet zijn toegevoegd aan het Nederlands team dat woensdag een oefeninterland speelt in Polen. Jeugdinternational Yannick Kraag heeft een uitnodiging gekregen om zondag in Amsterdam deel te nemen aan de eerste training van de Orange Lions onder bondscoach Maurizio Buscaglia.

 

 

Met het viertal hebben Buscaglia en zijn assistenten Matthew Otten en Raoul Straathof de selectie compleet voor de voorbereiding op de wedstrijd tegen Polen.

Voor de 26-jarige Bleeker betekent het zijn terugkeer in Oranje nadat hij een aantal jaren geen deel uitmaakte van de wedstrijdselectie. De forward/center behaalde het afgelopen seizoen met Zwolle de landstitel en kwam tot nu toe tot 10 interlands.

De andere negen spelers zijn: Charlon Kloof, Worthy de Jong, Mohamed Kherrazi, Bryan Alberts, Nicolas de Jong, Roeland Schaftenaar, Morgan Stilma, Willem Brandwijk en Yannick Franke. Laatstgenoemde sluit zich in Polen aan bij de groep. Kraag neemt zijn plaats in op de training van zondag waar alle andere spelers ook zijn.