[email]

Kaartverkoop All*Star Gala gestart

03/02/2016

Op zondag 28 februari vindt in Leiden het DBL All*Star Gala plaats, de jaarlijkse onderbreking van de competitie. Het Nederlands team neemt het die dag in de Vijf Meihal op tegen de DBL All*Stars. Vanaf vandaag zijn kaarten voor het Gala te koop.

Ziggo heeft zich als hoofdsponsor aan het evenement verbonden, vandaar dat we nu spreken over het Ziggo Sport DBL All*Star Gala. Tijdens het Gala is Ziggo Sport aanwezig om beelden te schieten. Op maandag 29 februari wordt een samenvatting van een uur door Ziggo Sport uitgezonden.

De wedstrijd tussen de Orange Lions en de DBL All*Stars begint om 16.45 uur, maar het Gala zelf begint al om 14.30 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd vinden de driepuntswedstrijd, de skillzz contest en de dunk contest plaats. Tevens kunnen supporters met hun favoriete speler of mascotte uit de Dutch Basketball League op de foto. Natuurlijk mogen ze ook handtekeningen aan de spelers vragen. In het programmablad voor het Gala wordt een plek ingeruimd voor de handtekeningen.

De Vijf Meihal gaat om 13.30 uur open. Naar verwachting is het Ziggo Sport DBL All*Star Gala om 18.30 uur afgelopen. Kaarten zijn vanaf vandaag hier verkrijgbaar. Kaarten voor de hoofdtribune ( de blauwe stoelen) kosten € 12,50. Volwassenen betalen voor andere plekken in de zaal € 10,00. Een kaartje voor jeugd tot en met 17 jaar kost € 5,00. Wees er snel bij, want dit feest mag je niet missen!