[email]

Orange Lions in actie tegen DBL All*Stars

02/02/2017

Op zondag 19 februari 2017 vindt in Leiden het Ziggo Sport DBL All*Star Gala plaats. Net als vorig jaar nemen de Orange Lions het in de All*Star Game op tegen de beste, overige spelers uit de Dutch Basketball League. Dat kunnen dus zowel Nederlanders als buitenlanders zijn.

Bondscoach Toon van Helfteren bepaalt zelf met welk vijftal hij gaat starten, maar u kunt bepalen welke vijf spelers voor de DBL All*Stars gaan starten. Op alle spelers uit de Dutch Basketball League kan worden gestemd. Mocht een gekozen speler uitkomen voor de Orange Lions, dan schuift de volgende speler in het lijstje door naar de startende vijf.

Er wordt gewerkt met posities, dus u dient twee guards, twee forwards en een center te kiezen. Vul vervolgens uw naam en mailadres in om uw stem geldig te maken. Bovendien maakt u dan kans op twee vrijkaarten voor het Ziggo Sport DBL All*Star Gala. In de week na het sluiten van de stembussen – de laatste dag om te stemmen is woensdag 8 februari – maken we de twee winnaars bekend.

U vindt het stemformulier hier.

Tijdens het Gala is Ziggo Sport aanwezig om beelden te schieten. Op maandag 20 februari wordt een samenvatting van een uur door Ziggo Sport uitgezonden.

De wedstrijd tussen de Orange Lions en de DBL All*Stars, de hoofdmoot van het Gala, begint om 16.30 uur, maar het Gala zelf begint al om 14.30 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd vinden de driepuntswedstrijd, de skills contest en de dunk contest plaats. Tevens kunnen supporters met hun favoriete speler of mascotte uit de Dutch Basketball League op de foto. Natuurlijk mogen ze ook handtekeningen aan de spelers vragen. In het programmablad voor het Gala wordt een plek ingeruimd voor de handtekeningen.

De Vijf Meihal gaat om 13.30 uur open. Naar verwachting is het Ziggo Sport DBL All*Star Gala om 18.30 uur afgelopen. Kaarten zijn vanaf vandaag hier te koop.

Kaarten voor de hoofdtribune (de blauwe stoelen) kosten € 15,00. Volwassenen betalen voor andere plaatsen € 12,50. Kaarten voor jeugd tot en met 17 jaar kosten € 6,00. Wees er snel bij, want dit feest mag je niet missen!