[email]

Orange Lions op DBL All*Star Gala 2016

09/01/2016

Het bestuur van de Federatie Eredivisie Basketballclubs (FEB) heeft het All*Star Gala 2016 van de Dutch Basketball League toegewezen aan Zorg en Zekerheid Leiden. Net als vorig jaar komen de Orange Lions tijdens het Gala uit tegen een selectie van spelers uit de Dutch Basketball League. Het DBL All*Star Gala vindt op zondag 28 februari plaats in de Vijf Meihal in Leiden.

Het All*Star Gala is de traditionele onderbreking van de competitie. Toon van Helfteren bindt met een selectie van tien internationals de strijd aan tegen de beste spelers uit de Dutch Basketball League. De lezers van de site van de DBL bepalen het startende vijftal van het team van de Dutch Basketball League. Op korte termijn worden de stembussen weer geopend.

Naast de hoofdwedstrijd is er ook weer plek ingeruimd voor de driepuntswedstrijd en de immer spectaculaire dunkcontest. Ziggo Sport heeft al toegezegd ruim aandacht aan het All*Star Gala in Leiden te besteden. Het is overigens voor het eerst dat het Gala in Leiden plaatsvindt.

Alle teams – spelers plus coaches – uit de Dutch Basketball League zullen op 28 februari aanwezig zijn bij het All*Star Gala. Een ideale kans voor de fans om handtekeningen te verzamelen van hun favoriete basketballers.

Meer informatie over het All*Star Gala wordt in de komende weken op de site van de DBL bekendgemaakt.