[email]

Paul Meijering Stainless Steel belangrijke sponsor

22/02/2015

Een belangrijke financiële basis onder de continuïteit van Oranje wordt gelegd door Paul Meijering Stainless Steel. Het bedrijf treedt de komende drie jaren op als sponsor van Oranje.

Paul Meijering Stainless Steel is een snelgroeiend bedrijf uit Zaltbommel, dat uit voorraad en op maat 11.000 verschillende, roestvrijstalen producten levert aan de toegepaste metaalindustrie, off-shore industrie, handelsbedrijven en de (petro)chemische en voedingsmiddelen industrie. Wereldwijd is het bedrijf in 45 landen actief.

Partner van SPM Shoeters

Paul Meijering Stainless Teel is bovendien geen onbekende in het basketball. De Zaltbommelse ondernemer is al langere tijd partner van SPM Shoeters Den Bosch in de Dutch Basketball League.

Voorzitter Bert Kragtwijk van de Stichting NMT toonde zich tijdens het All*Star Gala de koning te rijk met de basis voor de campagne van Oranje. Kragtwijk: ‘Wij hebben hoog ingezet om een kwalitatief programma te kunnen garanderen. We willen bovendien met Oranje minimaal vijf jaar vooruit kijken. Die hoge ambitie begint nu werkelijkheid te worden. Paul Meijering Stainless Steel levert een bijdrage waar we dolgelukkig mee zijn. Dat hij zich voor drie jaar aan Oranje verbindt, tekent bovendien het vertrouwen.’