[email]

Voor een vriendenprijs: eer Oranje in Amsterdam

23/12/2018

Voor het eerst in 32 jaar heeft het Nederlands basketballteam gestreden voor een plaats op het wereldkampioenschap. Helaas kwam Oranje niet door de laatste kwalificatieronde heen. Maar het team boekte historische overwinningen en steeg flink op de wereldranglijst. Voor het eerst wist Nederland te winnen van Kroatië en voor het eerst in 72 jaar van Italië. Hoog tijd om de ploeg tijdens de laatste kwalificatiewedstrijd in eigen huis te eren.

Op 22 februari 2019 om 20.00 uur is Litouwen te gast in Sporthallen Zuid in Amsterdam. In Litouwen zorgde Oranje bijna voor een sensatie. De nummer zes van de wereld had twee verlengingen nodig om de Orange Lions te verslaan. Daarmee plaatste het Baltische land zich voor de WK in China. In Amsterdam heeft Nederland de mogelijkheid om opnieuw een hooggeplaatst Europees land te kloppen.

Om de tribune tot de laatste plaats vol te krijgen, zijn de prijzen verlaagd en hanteren we een vriendenprijs. Volwassenen betalen 15 euro, jongeren tot 16 jaar 10 euro. Hoeveel kaarten iemand ook koopt, voor de hele transactie rekenen we maar 1 euro aan administratiekosten. Houd er rekening mee dat het parkeren in Amsterdam niet eenvoudig of goedkoop is.