[email]

Young Lions actief in Litouwen

11/07/2016

De Young Lions sluiten hun trainingsstage af met een toernooi in Litouwen. Tegenstanders zijn Litouwen, Wit Rusland en Venezuela. De Young Lions worden in Kedainiai versterkt door Worthy de Jong, Jessey Voorn en Sergio de Randamie.

Van het twaalftal spelers dat in de wedstrijd tegen België meedeed, zijn Dexter Hope, Craig Osaikhwuwuomwan en Nick Hammink niet mee naar Litouwen. Formeel kan er geen sprake zijn van ‘echte’ interlands, want Sergio de Randamie mag niet uitkomen voor het Nederlands team aangezien hij niet de Nederlandse nationaliteit heeft.

Het twaalftal dat in Litouwen voor de versterkte Young Lions uit gaat komen, bestaat uit Stefan Mladenovic, Kadeem Pantophlet, Maarten Bouwknecht, Yannick Franke, Worthy de Jong, Willem Brandwijk, Bryan Alberts, Dimeo van der Horst, Jessey Voorn, Sergio de Randamie, Thomas van der Mars en Jito Kok.

De Lions openen het toernooi op dinsdag 12 juli met een wedstrijd tegen Litouwen. Het duel begint om 17.30 uur Nederlandse tijd. Wit Rusland is woensdag 13 juli de tegenstander. Ook deze wedstrijd begint om 17.30 uur. Het toernooi wordt donderdag 14 juli om 14.45 uur Nederlandse tijd afgesloten met een wedstrijd tegen Venezuela.