[email]

Vrienden van de Orange Lions

Vrienden van de Orange Lions

Join the Orange Lions

Trainen, reizen, huisvesting, oefenwedstrijden, er komt heel wat bij kijken om te zorgen dat het Nederlands Mannen Basketbalteam in de komende WK-kwalificatieronde resultaten kan boeken. Een team van sponsors en vrijwilligers ondersteunt het team. De supportersgroep kan uiteraard niet groot genoeg zijn en elke euro is meer dan welkom. Want hoe meer er te besteden is, hoe beter de voorbereiding kan zijn. Laat de leeuwen zweten!

Wil jij ook dat het Nederlands team optimaal kan presteren, meld je dan als Vriend van de Orange Lions. Je krijgt dan het 132 pagina’s dikke kleurrijke boek ‘#This is why’ digitaal toegestuurd. Dit boek behandelt de geschiedenis van het Nederlands team tot aan deze zomer. Geregeld verloten we gesigneerde ballen en shirts, kaartjes en andere spullen onder de vrienden. Ook houden we je op de hoogte van alle activiteiten en zullen we je hierbij betrekken.

Voor minstens 5 euro ben je een jaar lang Vriend. Aanmelden kan via het formulier hieronder. Zodra de betaling binnen is via NL37ABNA0247450774 ter attentie van de Stichting NMT, sturen we je het digitale boek.