[email]

Kaartverkoop kwalificatieduels gestart

11/07/2016

Voor de kwalificatiecyclus voor EuroBasket 2017 speelt Nederland drie thuiswedstrijden. In de Leidse Vijf Meihal nemen de Orange Lions het op tegen Oostenrijk, Denemarken en Duitsland. De kaartverkoop voor deze drie thuiswedstrijden is inmiddels gestart.

In de kwalificatiecyclus voor EuroBasket 2017 is Nederland ingedeeld in poule B. De Orange Lions openen de reeks op 31 augustus met een thuiswedstrijd tegen Oostenrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Leiden en begint om 20.00 uur.

Daarna volgen drie uitwedstrijden. Op 3 september wordt er in Horsens tegen Denemarken gespeeld. Dit duel begint om 19.00 uur. Vier dagen later nemen de Orange Lions het om 19.30 uur in Oberhausen op tegen Duitsland. Er wordt gewerkt aan een supportersreis, maar ook als u op eigen vervoer wilt gaan, dan kunt u hier meer informatie over de reis en de ticketverkoop voor de wedstrijd tegen Duitsland vinden. Op 10 september sluiten de Orange Lions de Europese tournee af met een duel in Schwechat tegen Oostenrijk. Dit duel begint om 20.20 uur.

Nederland sluit de kwalificatiereeks af met twee wedstrijden in Leiden. Op 14 september wordt er tegen Denemarken gespeeld. Deze wedstrijd vangt om 20.00 uur aan. De laatste wedstrijd is tegen het favoriete Duitsland. Het aanvangstijdstip van dit duel is nog niet vastgesteld. Als de klassering in de poule nog afhangt van beide wedstrijden, dan moeten deze duels op hetzelfde tijdstip beginnen. Zodra hier meer duidelijk over is, wordt dit hier bekendgemaakt.

Kaarten voor de drie thuiswedstrijden, kunt u hier bestellen.